Navigovat do servisuKarviná - Staré Město, Bohumínská 373/7Telefon+420 596 322 020 E-mailcruservis@cruservis.cz Otevírací dobaPo - Pá: 7.45 - 16.45 So: po dohodě

Bosch nejrespektovanějším dodavatelem automobilové techniky

25.3.2013
Časopis Fortune vyhlásil společnost Bosch nejobdivovanější firmou v průmyslu s automobilovými díly.
 

Společnost Bosch je podle amerického ekonomického časopisu Fortune „nejrespektovanější“ dodavatel dílů motorových vozidel za rok 2013. Společnost získala prvenství ve všech hodnotících kategorií mezi které patří inovace, zaměstnanecká politika, využití aktiv, sociální zodpovědnost, management kvality, finanční zodpovědnost, kvalita zboží a služeb, dlouhodobé investice a celosvětová konkurenceschopnost.

Bosch si podruhé za sebou vysloužil toto označení na základě ohlasů od vedoucích pracovníků, ředitelů a analytiků z 687 firem z 57 odvětí a 30 zemí. V rámci německých společností je Bosch pátá nejrespektovanější společnost vůbec a celkově patnáctá mimo území Spojených států.
„Ocenění naší společnosti časopisem Fortune je názorným důkazem úspěchů našich zaměstnanců. Ti jsou neustále odhodláni poskytovat excelentní služby a vyvíjet produkty a služby, které ohromují a zlepšují kvalitu každodenního života lidí po celém světě,“ řekl Dr. Volkmar Denner, předseda představenstva společnosti Robert Bosch GmbH. „Jsme umístěním v žebříčku úspěšných firem poctěni.“

Od roku 1997 je žebříček „Nejrespektovanějších společností“ časopisu Fortune jedním z nejrenomovanějších žebříčků určující reputaci společností na základě názorů profesionálů z široké škály odvětví. Společnosti jsou řazeny na základě umístění své centrály. Více informací naleznete na money.cnn.com.

Další aktuality

Smluvní servis Slavia pojišťovny

Prodloužené záruky CARGARANT

Smluvní servis Wüstenrot pojišťovny a.s.

Bosch Car Service opět vyhodnocena jako nejlepší servisní síť 2012

Bosch Motorsport opět zvítězil v Le Mans