Navigovat do servisuKarviná - Staré Město, Bohumínská 373/7Telefon+420 596 322 020 E-mailcruservis@cruservis.cz Otevírací dobaPo - Pá: 7.45 - 16.45 So: po dohodě

Nová linka 1224 vám pomůže od lovců nehod

6.1.2015

Takzvaní „lovci nehod“ bývají na místě dopravní nehody mnohdy dříve než policie. Nyní však existuje jednodušší řešení jak jednat po dopravní nehodě.

 



Jsou takřka všude – na rizikových místech dálničních tepen, ve městech, na čerpacích stanicích, a čekají, až to někdo do někoho (nebo něčeho) „napálí“. Řeč je o takzvaných „lovcích nehod“ neboli asistenčních službách, které jednoduše vyčkávají na dopravní nehody a snaží se nabízet své služby.


Na první pohled vypadá všechno moc hezky. Podepíšete plnou moc, pracovník vám sežene náhradní vozidlo, zajistí odtah do servisu a vy se o nic nestaráte. Jenže později můžete splakat nad výdělkem, protože pojišťovny nechtějí mnohdy drahé kamarádšofty proplácet a dluh zbude na vás. Jak z toho ven?


Pokud nechcete jít do rizika, zavolejte na linku 1224, kterou spustila Česká kancelář pojistitelů. V podstatě jde o společné číslo všech pojišťoven v Česku, přičemž stačí pouze nahlásit státní poznávací značku vašeho vozu a operátor vás přepojí právě na vaši pojišťovnu. V takovém případě už nebude problém s pojistným plněním, protože je situace řešena napřímo a s těmi správnými lidmi. 


A pokud si jednoduché telefonní číslo 1224 přesto nezapamatujete, nezoufejte – najdete jej na nově vytištěných zelených kartách.

Klienti našeho servisu samozřejmě volají na naše kontaktní telefony (viz.kontakty), na kterých jim naši technici celou pojistnou událost vyřídí za ně.

Další články

Progresivní řízení: Stejně zatáčet, méně ale točit volantem

TPMS - monitorování tlaku pneu

Stát chce vytvořit veřejnou databázi s najetými kilometry aut

Audi pracuje na elektrickém turbodmychadlu, dostane ho jako první nová Q7?

Převodovka Mercedes-Benz 9G-Tronic: Devětkrát lepší